Oulun Baari etunenässä kestävän energian käytössä – katso kuinka Cactos One muuttaa sähköautojen latauksen

1.6.2023

Esittelemme ylpeinä uuden asiakastarinan, jossa tuodaan esille älykkäiden energiaratkaisujemme tuottamia konkreettisia tuloksia. Videolta näette, kuinka Cactos One -älykäs energian varastointijärjestelmämme asennus Oulun Baariin edistää sähköautojen latausverkoston laajentamista Suomessa.

Oulun Baarin Jussi Jaakkola kertoo yrityksensä energiaratkaisujen kehityksestä ja siitä, kuinka he ovat siirtyneet tuottamaan osan energiastaan itse aurinkopaneelijärjestelmän avulla. Kun heidän sähköautojen latauspisteiden määränsä kasvoi merkittävästi, Cactoksen energiavarastointijärjestelmä tarjosi ratkaisun hallita huipputehon piikkejä ja pienentää tehoperusteisia sähkölaskuja.

Oulun Baari haluaa olla edelläkävijä sähköautojen latauspisteiden tarjoajana ja malliesimerkki muille samanlaisen haasteen parissa painiville yrityksille. Cactoksen ratkaisu on ollut heille merkittävä apu tässä tavoitteessa.

Katso alta video nähdäksesi omin silmin, miten Cactos One -järjestelmä toimii käytännössä ja kuinka se voi auttaa yritystäsi kohti kestävämpää tulevaisuutta.

Lisää luettavaa