Älykäs
Sähkövarastosi

Cactos One

Kukapa ei olisi jo pohtinut kustannusten nousua ja sähkömarkkinoiden ailahtelua. Cactos One -energiavarastot varmistavat, että yritykselläsi on aina käytössään tasalaatuista ja edullista energiaa – vuorokauden ympäri. Energiavarastot on rakennettu täysin toimivista, kierrätetyistä sähköautojen akuista, mikä vähentää yksikköjen ympäristövaikutuksia.

Pyöritit sitten pientä paikallista yritystä tai suurta teollisuusyritystä tai kuntaa, Cactos One auttaa sinua varastoimaan energiaa, hallitsemaan kulutusta, vähentämään kulujasi ja tarjoaa turvaa pelkällä olemassaolollaan.

Yhden yksikön kapasiteetti on 100kWh. Modulaarisen rakenteen ansiosta näitä voidaan asentaa rinnan niin monta kuin kiinteistön sähkönkulutus ja pääsulakekoko sallivat.

Tekniset tiedot

Akkukapasiteetti
100 kWh
Akkumoduulit
Tesla model S moduulit (NCA)
Suurin lataus- ja purkuteho
45 kVA
Akunhallintajärjestelmä
Cactos Battery Management System
Hyötysuhde (akut)
<98%
Akun jännite
468 to 648 V DC
Ympäristön sallittu lämpötila
5 - 35 °C
Ympäristön sallittu kosteus
0 - 85 % (kastepiste ei saa ylittyä)
Mitat (K x L x S)
1860 x 1280 x 1010 mm
Kokonaispaino
1500 kg
Kierrätys
Cactos huolehtii akkujen kierrättämisestä sopimuskauden jälkeen
Kotelon suojausluokka
IP 20
Teho
45 kW
Nimellisteho
45 kVA
Sähköverkon jännite
400 V
Sähköverkon taajuus
50 Hz
Download technical specifications

Cactos Spine

Emme myy pelkästään akkuja, vaan tarjoamme koko paketin. Cactos Spine on järjestelmän ohjauksen logiikka ja aivot, jotka pitävät homman käynnissä. Se suorittaa väsymättä, ympäri vuorokauden erilaisia sille määrättyjä tehtäviä, esimerkiksi lataa akkuja silloin kun sähkö on halpaa ja purkaa sitä kiinteistön omaan käyttöön sen ollessa kallista.

Cactos Spine tuottaa joka päivä parhaan mahdollisen lopputuloksen sinun kannaltasi, ilman tarvetta puuttua sen toimintaan. Tietonsa päätöksenteon tueksi se kerää eri lähteistä, esimerkiksi sääennusteista tai kiinteistön omasta kulutuksesta.

Koko palvelun toimintaa pystyt seuraamaan hallintapaneelista, reaaliajassa ja tekemättä itse juuri mitään.
Hallintapaneelista näet yhdellä silmäyksellä muun muassa järjestelmän tilan, kulutus- ja tuotantodatan sekä muut keskeiset tiedot.

Monitoroinnin elementit

Järjestelmän ja sähköverkon tilanne
Hetkellinen teho
Kantaverkon taajuus
Kennojen lämpötila
Akun varaustaso
Akun jännite
Kennojen jännite max.
Kennojen jännite min.

FAQs

Olipa kiinteistösi millainen tahansa, jokainen päivä energiamaailmassa on erilainen. Alla kerrotut hyödyt auttavat sinua suunnistamaan sähköverkossa säästäen samalla aikaa, energiaa ja rahaa. Ja vieläpä automaattisesti, sillä asiakkaana sinut ei tarvitse puuttua järjestelmän toimintaan, Cactos Spine tekee sen sinun puolestasi.

Kuinka suuren sähkövarastojärjestelmän Cactos voi toimittaa?

Cactos One -järjestelmä on modulaarinen, eli yhteen kohteeseen voidaan asentaa useita Cactos One -sähkövarastoyksiköitä ja toteuttaa jopa useiden megawattituntien kokoinen järjestelmä. Järjestelmän ihanteellinen koko riippuu kohteen käyttötarkoituksesta, sähköliittymästä ja kulutusprofiilista. Sähkövarastoyksiköitä voidaan tarvittaessa asentaa jopa useita kymmeniä ja koska järjestelmä tukeutuu kiintiestön olemassaolevaan sähköverkkoon, modulaarinen järjestelmä onkin usein halvin vaihtoehto suuren sähkövarastojärjestelmän toteutuksessa. Lisäksi modulaarinen järjestelmä on käytössä ensimmäisen yksikön asennuksesta alkaen. Ota yhteyttä ja asiantuntijamme neuvovat sinua järjestelmän mitoituksessa.

Minkä kokoisen sähköliittymän Cactos One -järjestelmä vaatii?

Usein Cactos One yksiköiden mitoituksen pohjana käytetään pääsulakekokoa. Kun kiinteistön pääsulakkeen koko on vähintään 100A per asennettava Cactos yksikkö, saadaan sähkövarastot hyödynnettyä täysimääräisesti.

Kiinnostuitko?Kerromme mielellämme lisää.

Varaa demo